Afbeelding bij nieuwsbericht Uitnodiging

Uitnodiging

Seniorenvereniging KBO Bemmel-Doornenburg viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. De vereniging werd in 1982 opgericht en heeft in al die jaren de belangen voor senioren behartigd. Klein begonnen, maar uitgegroeid tot een vereniging met het respectabele aantal van 2500 leden. Meer dan 100 vrijwilligers zorgen er voor dat activiteiten op recreatief en educatief niveau ontplooid kunnen worden.


Om dit heuglijke feit samen met onze leden te vieren, organiseren we op zondag 11 september vanaf 14.30 uur een gezellige bijeenkomst in De Kinkel. Hier kan dan onder het genot van een hapje en een drankje genoten worden van een paar optredens, van het elkaar ontmoeten en feliciteren met de bereikte mijlpaal. We hopen dat veel leden acte de préséance zullen geven.  De zaal is rolstoeltoegankelijk

Ook bestaat voor de leden de mogelijkheid om deel te nemen aan een buffet. Dit zal vanaf 18.00 uur geserveerd worden. Voor dit buffet dient u zich van tevoren in te schrijven en de hieraan verbonden kosten bedragen € 10,-- .
Aanmelding moet voor  15 augustus plaatsvinden via onderstaande link en de betaling geschiedt vooraf per incasso.

Inschrijven voor het buffet kan hier.
Gepubliceerd op: 1 juli 2022