Aanmelden

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden bij onze vereniging. U kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Het lidmaatschap met onze seniorenvereniging geldt voor een heel kalenderjaar.


ga verder

Wijzigen

Verhuisd? Of een andere wijziging, zoals een nieuw e-mailadres, bankrekeningnummer of telefoonnummer? Vul onderstaand formulier in en wij maken het in orde!


ga verder

Afmelden

Het lidmaatschap opzeggen dient schriftelijk (brief of e-mail) aan de ledenadministratie te geschieden. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken. Opzeggen kan tot en met 1 december van het lopende verenigingsjaar.


ga verder

Ledenservice: belastinginvulhulp

Het juist en volledig invullen van de belastingaangifte blijkt voor veel mensen een lastige opgave. Elk jaar wordt een aantal zaken gewijzigd. Gemaakte fouten bij het invullen van het belastingformulier kunnen leiden tot te hoge aanslagen of ander 'vervelend gedoe' (bijvoorbeeld onjuiste aanslagen of een verzoek om aanvullende informatie) met de belastingdienst. Soms is het verstandig om een 'Voorlopige Aanslag' aan te vragen of te wijzigen.


ga verder

Ledenservice: rijbewijskeuring

Uw rijbewijs moet elke tien jaar worden vernieuwd; vanaf 65 jaar is deze termijn korter. De overheid heeft namelijk bepaald dat bestuurders vanaf 75 jaar minimaal elke vijf jaar een medische keuring moeten ondergaan om het rijbewijs te kunnen vernieuwen.


ga verder

Contact (ledenadministratie)

Heeft u vragen over het lidmaatschap? Wilt u informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door onderstaand formulier te gebruiken.


ga verder

Contact (algemeen)

Heeft u vragen? Wilt u informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door onderstaand formulier te gebruiken.


ga verder

Workshop pottenbakken

Update 27-02-2024:
De worksshops zijn helaas al helemaal vol. Oorspronkelijk mikten we op 2 workshops. Het werden er 3 en nu zitten er al 4 vol.
Mochten er nog meer aanmeldingen komen dan gaan we nog een workshop op een vrijdag in april plannen.
Aanmelden is wel mogelijk. Geef dan bij 'Voorkeur opgeven' op: Geen voorkeur.
Er wordt zsm contact met u opgenomen.  


ga verder